tisdag 17 november 2009

handbolls cup

Det gick bra på handbolls cupen. Jag gjorde 3 mål, 2 kontrings mål och ett vanligt. Vi spelade 4 matcher, vi vann mot Ludvika 2 gånger som vi fick dyngstryk av förra året. Och sen förlorade vi mot Gustafs 99, men sen vann vi bara mot Rättvik tjejerna med 7-0, lite för att möta tjejer va ? :)

fredag 13 november 2009

handboll

I morgon ska jag spela vår andra handbolls cup. Jag är i lag 2 det är Nilo också men han ska inte vara med för han har varit sjuk hela veckan. Pappa är min tränare :).

fredag 19 juni 2009

midsommar

Idag är det midsommar men det regnar lika som på skolavslutningen. Vi ska vara hos Nilo. På eftermiddagen ska vi köra fem-kamp. Och jag har fått ett nytt lego. Jag har lärt Filippa och Clara att spela lego star wars de tycker det är jätte roligt.

tisdag 9 juni 2009

fylt år och skol-avslunting

Idag är det skol-avslutung men tråkigt att det rängnar :,(. Jag fylt 9år jag fick t ex lego, xbox spel och böcker, kläder ochen cykel med 7 växlar och ben skyd

fredag 27 februari 2009

sport lov,lilla stora vasaloppet

nu är mitt sport lov snart slut och idag har jag varit på framtidsmuseét med mormor, mamma och Clara. Och jag har åkt lilla-vasaloppet och åkt slalom.I morgon ska jag sova hos farmor och farfar och kanske kolla när pappa går i mål i vasaloppet

lördag 17 januari 2009

I natt kräktes Clara hella natten. Och vi har nästan varit inne hela dagen men vi har haft roligt en då, jag och Hugo lekte ute.

På jullovet har vi åkt slalom och massa mer roliga saker; bowling, bykt lego som jag fick i julklapp.

tack för julklapparna!

Och handbollen har börjat.